fredag 4. juli 2014

Corian

En liten update er vel på tide. Med en ny liten sjef i huset så er det ikke så mye tid til oppussing lenger. Vi kom veldig nært målet om å kunne ønske han velkommern inn i et helt nytt Myrveien, men det gjensto noen biter her og der.
Vi kom mye lenger en det bloggen har vist og det tror jeg dere har skjønt med de små dryppene som har kommet på bloggen.
Vi har hele veien prøvd å finne nye og unike løsninger for vårt hus. En av tingene vi prøvde på, var på badet vårt. Risky sier du ja, men man blir vel ikke pioneer med å safe her i livet.
Så vi valgte noe som heter Corian, et kompositt produkt laget av DuPont, som dusjbunn. Du har sikkert kommet over det ved flere anledninger i livet ditt, det brukes mye til møbler på offentlig toalett ;)

Vi fikk laget en plate i 90 x 90 som ble lagt ned i vår dusjsone før resten av badet ble flislagt. Vi ble meget fornøyd et spesielt blikkfang i dusj område.


Etter at flisleggerne var ferdig med sitt så det da slik ut


Hele dusjen med plate ble slik.

Men disse bilde er jo ikke noe nytt stoff. Men så etter 5 måneders bruk, kom det surkle lyd når vi tråkket inn i dusj sonen. Den følelsen, alle skjønner jo at det ikke kan være bra. Her var det tydeligvis vann under gulvet vårt.
Det ble umiddelbart send mail til de som levert og montert plata. De skulle sende over en mann til å kikke på saken. De fortalte oss og at det hadde hendt hos mange andre og. Derfor var den siste plata de hadde lagt ned hos oss.
Teorien var at corian ikke slipper gjennom varmen fra gulvet, som igjen førte til at limet til siste slutt slapp plata.
Det var grei skuring, ingen tvil om at dette var noe som måtte tas opp igjen.
De ordnet alt med å ta kontak med flisleggerne å avtale at de fjernet den gamle plata, sjekke og eventuelt reparere membran for å beholde garanti. Å til siste slutt legge ned fliser. Herlig slippe å måtte styre, at handverkerne ordener opp slik det skal.
Fliseleggeren vår kunne godt skjønne at plata løsnet. Da han fjernet den nå så såg han den var punktlimt med fleksibelt lim. Han mente at det kanskje ikke ville skjedd hvis det hadde blitt hel limt med flislim. Men men det tok vi ikke sjansen på en gang til.

Så sånn ble badet seende ut, litt mer safe utgave.






3 kommentarer:

  1. Blogg mer 😝😝
    Er så forveten på hvordan det har blitt seende ut 😂

    SvarSlett
  2. Hei! Hvilket gulv valgte dere i kombinasjon med Provenza Malta Grey på veggene? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei
      Vi har samme fliser på gulvet som på to av veggene. De to andre er kvite fliser fra Flisekompaniet. Viss du trykker på "bad" etiketten på høyre side på bloggen ser du nærmere hvordan det ser ut.

      Slett