mandag 22. oktober 2012

Høst i hagen


Det flotteste tegnet på høst står i hagen vår i full høstdrakt.


En liten sopplandsby i vår myrete hage. Gresset er ganske høgt men det er fordi det er fysisk umulig å få gressklipperen utpå plenen. Så me må vente til godt utpå våren før me får klippa igjen. Får håpe mosen dør til neste år;)

Bedet i solveggen er ennå ganske fint. Lavendelen blomstre for fullt ennå og campanulaen har begynt på sin tredje blomstring. Har hatt min siste lukings i år og håper det holder seg ugressfritt til neste vår.Den fine syrinhortensiaen min har mista litt av sjarmen stakkar. Håper den trives med ny jord rundt stammen og litt gjødsel til våren og blir ein robust liten vekst neste år.


Et under disse her klarte å produsere nogen blomster i år. Di blei ganske så kraftig beskjærte seint i sommer. Men kanskje det fremma ekstra masse blomster.


Nordsiden av huset har ikkje fått så mye blomster ennå pga me skal etterisolere og kle den veggen, så då er det greit å ha ein plass å stå i bedet. Men blir nok fult til neste år:)Sommerfugl lavendel ved inngangsdøra som ønske oss velkommen .


1 kommentar: