fredag 25. mai 2012

Fint folk på besøk

 Når dagene blir lange og varmen setter inn....er det godt å få hjelp av arbeidsmaur fra Brumunddal. Mamma og pappa Mikkelsen kom og hjalp oss ei helg. Det var herlig! Alt går liksom så mye bedre med selskap:)
 Etter å nesten ha pådratt meg senebetennelse etter å ha skrudd 70% av golvarealet, så var Magne så snille at han skrudde resten. Så kunne eg heller putle med kjekkere ting, som å stifte opp insektsnett utpå raften. Rart med det, alt virke kjekkest i begynnelsen.
 Når man ikkje har tid å lage mat heime så må me lage middag på denne luksusgrillen som eg har fått låne av mamma Fosse. Ikkje feil med grillmat..foreløpig vartfall;)
 Våt plen? Her surkle og sukke det når du går. Eg sko sette ein krakk utpå ein dag og satte meg på den...svupp sa det og så var føttene til krakken halveis gjennom plenen. Me får utforske om det hjelpe å grave opp heile sulamitten og drenere. Men det får bli byggetrinn 14;)
 Her har eg slitt og strevd for å prøve å lage det fint i bedet. På bildet under ser du kossen de andre beda ser ut. Overgrodd og plen i bedet, det er kjekt! Nå har eg jo oppdaga det kjekke problemet: snigler! Grøss og gru! Viss eg plukke 50 pr kveld går det nogen gong tomt? Sukk

 Hagetrapp? Littegranne oversized busk.
 Nå har me komt til det punktet at me har begynt å kjøpe inn gipsplater til taket og asfaltplater til å lage luftespalter på raften. Herligt å se noge nytt komme inn i huset.
Apropo nye ting. Her er bursdagspresangen til Semmming fra alle;) Ei Dewalt bordsag. Den tror eg nok komme til å bli flittig brukt:)

4 kommentarer:

 1. Kjempekjekt å se bilder, og grill e jo LUKSUS!!! :D Lykke t videre. Ps: glede meg t å sitte i hagen og spise fondue om drøye to måneder :D

  SvarSlett
 2. så flinke dere er :-) ! men ka er raften ?

  SvarSlett
 3. Grillings og fondue til dessert er ikkje feil;)
  Raften er oppe ved taket, langs veggene. Der så taket stikker ut over veggene. Hehe dårlig forklart;)

  SvarSlett
 4. Hehe...alle oppgaver e kjekke i bjynnelsen ja! Mn d ser ud som dokk får gjort masse, dokke e effektive :)

  SvarSlett