torsdag 10. mai 2012

Myrveien 11-Solgt


Dette er vårt hus. Etter heile to uker på husjakt og kun ein annen visning bak oss slo vi til på dette huset på Austrått i Sandnes, og fikk det. Veldig spennende men og litt skummelt med tanke på alle planene vi har og alt vi har lyst til å gjere men som kanskje ikkje lommeboka tillater.

 Dobbel garasje! Ein av de største kriteriene til Semming når det gjaldt valg av hus. Flaks at me fant eit hus med stor hage i tillegg og då. Så blei begge fornøyde;)
 Det var denne gangen som gjorde at vi kjøpte huset...vartfall speilet og teppet;)
 Kjøkkenet er jo veldig retro. Men siden vi begge liker det litt moderne så er det "bye bye" til kjøkkeninnredninga. Veggen som døra er på skal slås ned slik at det blir åpent mot stua.
 Det er høgt og fint under taket i stuen. Vi skal slå ned veggene bak pipa og åpne opp det falske taket på kjøkkenet slik at stua og kjøkkenet går i ett. Der som veggseksjonen står nå skal vi ha ein barløsning inn mot kjøkkenet. Den nyeste delen av stuen har eit lågere tak da dette ble bygd på senere på det som før var verandaen. Vi har mest lyst til å åpne opp det taket og, og få skråtak der og. Men det ser ut som det blir for kostbart, så då får me slå oss til ro med det.
Semming seie det er huset 70 talet døde i...det kan jo forsåvidt stemme. Badet syns me er så fint at me ikkje har tenkt å pusse opp...eller ikkje;)

Nå er det demolition time!!!!

2 kommentarer:

  1. Hihi, veldig bra blogg. Kjekt for meg som faktisk satt i gårkveld å lurte på koss det gjekk med dokk!
    Og det beste av alt e at når du åpne linken i Australia så e faktisk adressen til denne bloggen myrveien.blogspot.com.AU! :P

    SvarSlett
  2. Hehe, veldig dekkende beskrivelse det i nettadressen;) Blir ein del Au, men veldig kjekt og:)

    SvarSlett