mandag 6. august 2012

Quattro the homecoming

Da var det på tide å få hjem siste del av flytte laset, og det siste medlem av familene vår;) 
På nyttårsaften for noen år siden var det noen kriminelle som hadde veldig lyst på denne bilen. De prøvde å stjele bilen ved å tjuvstarte den. Da klarte de på mystisk viss å fikse rattlåsen som ikkje har fungert på lenge, og dermed fikk de ikkje stjåle bilen. Flaks for meg, men ikkje så flaks når me skal flytte den. Vi prøvde å borre ut rattlåsen men måtte konkludere med at vi ikke kunne vært yrkeskriminelle. Så det ble nå slikt at vi måtte bare knekke rattlåsen, så det ble vel et punkt til på dele lista;)

 Me kan vel sei at me har eit fint hus i forhold til huset i bakgrunnen;)
 Med Robert og TransporTor sin hjelp er Miss Mouton (her kan du lese hvorfor hun har dette navnet) endelig lasta opp på henger fra en hemmlig adresse og på vei hjem til sitt nye hjem. Det var nå bare et bakhjul som hang og ble lett fiksa med et "light technical nock"
 Lykkelig og tryggt på plass og ned støvet etter mange års lagring. Jaja går nok en del år til før hun kan rulle på asfalten for sin egen maskin.
TransporTor var ikke så veldig glad for den tunge oppgaven, da den bestemte seg for å kok i innkjørselen vår, så da ble termostat til kjøleviftene på den delelista. Godt jeg har flere biler å ta av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar