mandag 19. november 2012

Framgang i Myrveien

Her er vår kjekke "To do" list. Den blir flittig brukt både til ting me skal kjøpe, finne ut av og ikkje minst ting me skal gjere. Skikkelig herlig følelse å stryke ut ting når de er gjort.

Det begynne å bli kaldere i huset. Glede oss til å få isolert ferdig og få huset tett i det minste. Har lagt min elsk på kakao på kalde dager.

Oh no....mine fine insektsnettinger har blitt torpedert! Me tror (og håper) at det var den fuglen som forvilla seg inn på høgaloftet so desperat prøvde å komme seg ut igjen. Viss ikkje betyr det at me har fått mus......jaiks!


Då har me fått opp litt av isolasjonen i spisestuen. Skikkelig mye arbeid med å skjære til isolasjonene mellom alle krinkler og kroker som var nede ved vinduet. Går litt kjappere til lengre opp me komme. Me legge 10 cm rockwool opp mot taket og så 15 cm nederst.
Plastikk og lekter for å holde det oppe

Vår kjære elektriker Erlend på flittig jobbing. Begynne å bli litt kabler i huset nå;)

Yeah! ENDELIG! Den første takplata på plass! Den eineste grunnen til at me kan gjøre det i gangen er fordi det ikkje er plass til noe ventilasjonsannlegg der. Null klaring opp til bjelkene. Så nå er det fram med sparkel...eeeeller så kan me vente til me får litt meir å sparkle i samme slengen;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar