søndag 11. november 2012

Nye vindu

 Då var det endelig dags for å sette inn de to nye vinduene. Naboen har skreve under på nye fasadetegninge og heldigvis slapp me å søke Sandnes kommune om tillatelse.

Først måtte me flytte på stenderverket på innsiden slik at det passa inn med vindua og at det bare var til å rive veggen og kjapt få på plass de nye asfaltplatene igjen.

 Riving er me flinke til:) Litt skummelt å se heile veggen åpen klokka 13 på ein søndag....komme me til å rekke å lukke igjen før mørket eller regnet komme?;)
 At me er galne har me jo skjønt at me er, når folk komme og ser på prosjektet vårt og himle lett med auene;) Men at me rive heile veggen for å sette inn to vinduer? Slapp av, vi har kontroll:) Me skal og etterisolere utvendig på denne eine veggen da det ikkje går ann å bygge ut veggen innvendig slik vi har gjort på de andre veggene.
 Spesielt å kunne sitte å spise lunch og se ut gjennom åpne veggen
 Viss du ser nøye etter så ser du me har fora ut ytterveggen med 5 cm. Eller "åttaførråttaførr" som Semming seie, og eg blir like irritert kver gong for eg ikkje skjønne kva han meine.

 Nye asfaltplater er komt på....puh, we made it!

Nå gjenstår jo bare å poppe inn vinduene;)


Voila! Utrolig flott syns me vartfall. Enormt mye lysere det blei i trappa ned til kjelleren og i yttergangen. Veldig verd det. Nå gjenstår det å se om me får igjen for etterisoleringa til neste vinter.

Lurer dere på korleis det går med Lyse? Intet nytt...sjokka? Nope.

1 kommentar: