søndag 20. januar 2013

Materalistisk jeg ......

Ja nå går det med stormskritt mot en måned ut oppdatering her, og det har faktisk blitt over en måned siden dere fikk noe oppdatering i hele tatt om hva som skjer i deres favoritt oppussings objekt.

Kan jo kommer med en kort oppsummering om hendelsene i desember:

Bente bodde stor sett på jobb, stryk det. Bente bodde på jobb hele desember og når hun ikke var der lå hun under dyna og lage ZZZZZ lyder. 

Og for Semming så var desember en måned preget av forkjølelse og atter forkjølelse. Det hjalp jo heller ikke saken noe, at stort sett det arbeidet han fordrev var isolerings arbeid på et kaldt loft. Også må vi ikke glemme at Semmingsen rømte hjem til snø og kulde på vakre innlandsbygder på Hedemarken.

Så vi hadde ikke noe å vise dere i desember, er jo begrenset hvor moro det er å lage innlegg om de samme stenderne og et par ny Rockwool matter som sakte men sikkert smyger seg mot ferdig resultat. Kan jo som sant sies at det ikke er noe mer moro å lese om det heller.

Oppstarten i januar har ikke akkurat vært noe flying start. Utrolig vanskelig å orke å gå og jobbe et sted der det tilsynelatende ser ut som ingenting har skjedd på 2 måneder. 
 Men i det siste har inspirasjonen kommet dampende tilbake
For min (Semming) del fikk jeg det store kicket her en dag, da denne lille pallen landet i gårdsrommet vårt. Er ikke hverdag en voksen mann (ja kan jeg ikke kalle meg det nå selv om jeg ikke drikker kaffe?) blir som en treåring igjen. 
Jeg er sikker på at hadde det vært andre rundt meg den dagen, så hadde de nok lurt på om jeg var helt frisk. 
Jeg sprang ut og inn og rev opp pappesker å kikka, lo og stor koste meg. Smilet ble bare større og større, hadde jeg ikke hatt ører hadde det nok stort sett gått helt rundt. Jeg tror nok Bente er litt lei av den indre tre år gamle Semming, som har vist bilder til alle.  Pekt og sagt "å se så blankt!", "se hva som var med" og "er ikke det kult da?".Jeg har til og med invitert folk inn med frasen: "Du må komme og se det kule vi har fått til badet!"Det er nok ett par investeringer på badet som jeg i ettertid har lurt på om var så smarte.  Men etter som jeg pakket opp kan jeg ikke si noe annet enn at jeg angrer ikke en plass.

 Materialistisk jeg? ….. å nei da, jeg elsker bare dingser ;) 

Og ikke minst det har gitt meg en stor boost og inspirasjon til å få Myrveien et skritt nærmere til vårt ferdige drømme hjem.

Er det normalt og få med hvite monterings hansker og egen pusse klut til baderoms garnityr?Tror ikke jeg vil avsløre mer om dingsene våre, en et par bilder av dem. Så kan de som jeg ikke har masa høl i hue til, lure litt på hva det er. 
Er jo lov å gjette i kommentar feltet.

Dette må vel bli vårt nye slagord, med alle duppeditter som skal monteres både innen- og utenfor Myrveiens fire vegger. 
Mora mi uttalte i juleferien at hun faktisk ikke viste om hu turte å komme på besøk, med alt det fancy vi skulle ha i huset. 
Elektrikeren lurte på om vi var riktig gode i hue da vi ba om strøm til doen...;)4 kommentarer:

 1. Blir spennende å se badet når det e ferdig. Bente har allerede lova meg og Anita en testrunde i dusjen! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja den må jo testes ut:)men ein om gangen;) haha

   Slett
 2. Hvor har du bestilt baderomsutsyr fra?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei baderomsutstyret er bestilit hos http://www.vvskupp.no/. Tok kontak på mail og forklarte hva vi ønska oss, fikk da god hjelp med plukke ut det som trengtes som ekstra utstyr.
   Kan anbefales. Men husk spesielle baderoms ting har lag leveringstid fra produsent.

   Slett