fredag 26. juli 2013

Bente irriterer maleren

Vi har hatt maler på besøk for å male taket. Det føltes herlig å kunne sleppe å gjøre det sjølv. Vi tok oss av mesteparten av sparklinga i stua, men gang og soverom tok maleren. Da ha erklærte seg ferdig med soveromma og gangen var me ikkje like fornøyde. Me har den illusjonen om at når du betaler ein håndverker for å gjere ein jobb så skal han kunne gjøre jobben bedre enn deg sjølv. Men det var tydeligvis ikkje han enig i.
 Så når han var gått gjekk eg gjennom alle taka med mine fine lapper og markerte kor me ikkje var fornøyde;) Då blei han merkelig nok ikkje så fornøyde med oss han heller;)
 Han lurte litt på kva eg meinte med dei lappene....er ikkje det innlysende? Det var ikkje akkurat få av de;)
Han opplyste oss om at det gjekk ikkje ann å gå å lyse på taket med 1000watts lampe og leite etter feil. Det var ikkje sånn det fungerte! Å ver så pirkete som me var, var over normal standard. Viss me sko ha det bedre så måtte me betale ekstra.  Så med andre ord, viss du leie malere til å male taket så forvent at skruehull, sprekker i taket og innsynkninger i gipsen skal vise. Kanskje det er IN?;)

Heldigvis så hadde denne maleren ein veldig service innstilt og god sjef som kom på befaring og var enige i at slik som det var kunne me ikkje ha det. Så det ordna seg heldigvis på det beste viset. All ære til sjefen i firmaet. Skikkelig god kundeservice:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar