onsdag 10. juli 2013

Fintfolk på besøk

I anledning Semming sin bursdag så inviterte eg foreldrene hans ned til eit overraskelsebesøk. Me klarte å holde det hemmelig, så han blei skikkelig overraska. Som ein bonus hadde dei til og med arbeidsklærne med seg, så det blei gjort riktig så mye den helga:)
 Mamma Mikkelsen er ekspert maler på gangen.

 Mens eg er pusse sparkel ekspert inni stua. Ke då gråe i håret?

 Pappa Mikkelsen var ein engel å gravde vekk alt plenen som hadde grodd inn mot trestammen. Så nå får treet litt meir pusterom, og ikkje minst, eg får eit til bed;)

 Godt at me fekk litt bærehjelp. Utrolig kjekt med alt arbeidet som skjer mens eg gjer noge anna;)
Semming og Magne begynte å legge osb plater på badet. Flisleggerne kommer forhåpentligvis i august så då gjelde det å være klar. Men me ligge godt ann.


 Badet begynne å ta form. Viss du lure på kva den døra gjer inne på badet så kan du slappe av, det er ikkje baderomsdøra;) Hadde vært litt lite privatliv då;) Det er stuedøra som me var veldig smarte å kjøpte tidlig i oppussings prossesen. Før me fant ut at me skulle ta heile første etasje... Så du kan trygt sei at den har blitt flytta ein del gonger.
 
Utpå disse plantene skal me ha eit lag med gips så er det klart for å legge membran og fliser. Flaks for oss så har me leid inn hjelp på det punktet. Kjenne me er veldig glade for det nå;)


Me føle me begynne å nærme oss siste innspurt. Er fremdeles ein del igjen når me ser på vår kjære tavle. Men godt å se kver gang me kan stryke ut eit punkt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar