torsdag 8. august 2013

Can you feel the heat?

Slik så det ut dagen før støping i Myrveien.
Røra til gulv varmen er endelig på plass.

Det var ikke planen å forskale av til dusjen, men det måte vi gjøre fordi vi mangla en bracket til å montere rennesluken vår.

Byggskum er vår venn, flott til tette rundt ting og tang i dette tilfellet er det skittentøy sjakta som det måtte tetts rundt. Kjip om alt hele gulvet vårt rant ned i kjellern. 

 Det var så god persisjon på forskalingen min at jeg ikke trengre å tette den i det hele tatt. Smooooth :)

 Varme inn og varme ut av badet.

Og så til vårt fantastiske vask/teknisk rom. Ferdig armert og fått på plass varmerør. Ja, vi skal ha vannbåren varme i det rommet og;) Slik at Bente ikkje blir kald på føttene når hun vasker klær...erhm:)
Litt fiffige løsninger på vannrørene der nede. I og med murvegene i rommet ikke skal kles, frista det ikke med rør i rør ned overvegga. Så da er alle uttak støpt ned i gulvet.

Klokka er nå 02.30 på natta og jeg la siste hand på forskalings værket. Og dro hjem for å sove å møte murerne for støp klokka 08.00 på mårråkvisten.



1 kommentar:

  1. Hei, flott prosjekt.

    Jeg driver på med et lignende prosjekt selv. Har et 60 talls hus som blir total renovert. Hvilken dimensjon valgte dere på gulvvarme rørene og har dere noen erfaringer å dele med legging av plater og ferdig resultat?

    SvarSlett