mandag 26. august 2013

Fine tapeten vår:)

Vår faste tapetserer Pappa Fosse blei veldig glad i oss da han såg den nye tapeten vi hadde kjøpt til den eine soveromsveggen. Italian Renessainse fra Lincrusta. Den er ikkje akkurat tapet for nybegynnere. Men av og til må den praktiske sansen vike for den estetiske. Her prøve far å finne ut av rapporten. Viste seg at raporten var på ca 1 meter, så me begynte å bli litt bekymra for at me skulle få nok tapet. Men heldigvis gjekk det akkurat.


Litt tykkelse på denne herligheten. Den har skikkelig utstående 3D effekt. Me elsker den:)


Blei litt overraska over at tapeten måtte beskjæres i begge langsidene. Blei litt bekymra for korleis skjøtene skulle bli seende ut, men det gjekk overraskende bra. Først prøvde vi å skjære kantene, men tapeten er så tykk at det måtte bli presisjonsklipping med saks.


Etter klippinga måtte tapeten tørkes over med ein veldig bløt fille og legges til godgjøring, bakside mot bakside. Slik skulle de ligge 30 minutt.Godt med lim påføres veggen. Viktig med spesial lim fra Lincrusta i og med tapeten er tung som eit tykkt teppe.

Skummelt....første stripe påføres...


Voila! Fin og gul vegg som heldigvis snart skal bli kvit. Men før maling måtte den vaskes over med whitesprit. Godt det er ei stund til me skal sove i dette rommet.
Ein glad malerinne. Veggene måtte males med både rulle og deretter pensel for å få med alle småhulla.


Me har lyst å ha ein grå vegg, så her er forskjellige prøver for å finne den beste teknikken. Oppdatering kommer når me har forska ferdig og blitt ferdig med den fine veggen vår:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar