søndag 26. januar 2014

Små detaljer

Då var endelig det frosta glassfeltet satt inn på badet. Vi har blitt eksperter i å mase på håndtverkere for å få de til å komme. Sko nesten tro at de trodde at så lenge de hadde begynt på ein jobb så trengte de ikkje fullføre den. De begynte i desember og blei ferdige nå denne uka. 6 uker, det er vel ingen sak?

Vi er veldig fornøyd med hvordan det ble seende ut. Bak glassflata er nedgangen til kjelleren. Der er det to store vindu som slipper inn dagslyset om dagen og utelyset om kvelden inn på badet. Vi får og fint lys i trappa fra badet når lyset står på der. 


Vi har Pergo laminat på gulvet og valgte å ha Pergo lister for å få ein helhet. Det som vi oppdaga blei ein utfordring var at Pergo listene er tykkere enn dørlistene. Dette hadde ikkje vært eit problem hadde listene vært i heltre, da kunne vi bare skrådd de inn mot listene, men disse listene har ei brun snittflate når du kutter de. Men heldigvis fant Semming ein smart patent med å lage små biter som blei limt fast slik at den brune snittflata ikkje syns. 


4 kommentarer:

 1. Sååå fint!! Mer bilder, mer bilder!! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:) Kommer litt mer interiørbilder når me får rydda vekk alle eskene og fått ting på plass:)

   Slett
 2. Det har blitt kjempefint,gleder meg til å sjå det !!!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, me er veldig fornøyde sjøl:) Bare til å komme på besøk;)

   Slett