fredag 3. januar 2014

Vannbåren varme og gulv


 På undergulvet har vi lagt Eps plater med ferdige spor til å legge vannrøyra i. Det måtte planlegges nøye for å få sløyfene til å gå opp. Stua måtte deles opp i flere soner da den er ganske stor.
 Her ser dere vendespora.
 Pappa Fosse i gang med å legge gulv. Gikk raskt og smertefritt i stua der det var store flater, var mer styr med gulvet på soveromma med mye skråvegger og skråstilte dører.
 Inntil peisen har me valgt å unngå lister...

 Derfor har me kjøpt striper med kork som me har beisa grå. Det samme skal vi gjøre med tersklene vi skal ha, der vi må ha det. Mellom soverom, walk in og barnerom skal me ha kork i overgangenene.

4 kommentarer:

 1. Koselig med besøk på min blogg;-) Og uæææo må jeg jo bare si. Å bygge hus og ha alle folk rundt oss til å gjøre alt, det er ikke mye jobb egentlig. Vi må bare passe på at vi får ting slik vi vil. Sammenlignet med hva dere driver med. DET blir det jobb av gitt. Og utrolig flott. Blir morsomt å se når alle rom er ferdig hos dere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja me og gleder oss til å komme skikkelig inn i huset. Det er ein del småting som gjenstår før me kan sei oss ferdige med første etasje, men det nærmer seg:)
   Vil nå sei at det ikkje er bare bare å få handtverkene til å gjøre som de skal heller;) Me GLEDER oss til me sleppe å ver avhengige av at rørleggere og andre dukker opp når dei skal og ikkje minst gjer som me har avtalt.

   Slett
 2. Nå begynner det jo virkelig å komme seg da! Så flinke dere er! Når flytter dere inn?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt å høre:) Me har faktisk flytta inn nå, men det er fortsatt arbeidsleir for mannen i huset etter jobb. Er ein del som gjenstår, bla ventilasjon som er greit å få på plass. Men det nærmer seg nå:)

   Slett