søndag 3. juni 2012

Det rocke i myrveien....

 Bra ordspill? Ikkje? Nei nei, men me har vartfall fått oss haugevis med rockwool. Så nå kan me isolere til den store gullmedaljen.  Når me første har blitt ferdige me å ta ned all kløe glavaen må me jobbe med å får opp kløe rockwoolen. Godt Semming er immune mot rockwol.
 Ikkje så masse igjen av den gamle glavaen. Den blei henta av ei dama med tre unger i bilen. Uten tilhenger, uten hansker, uten skikkelige beskyttelse kler. De rolla og stappa og trødde det inn i bilen, opp mot taket og skviste det inn mot den stakkars ungen som satt i barnesete. Misunne ikkje de å legge den ungen den kvelden... Og når de sko kjøre, så hadde de ikkje plass til den eine ungen, så han måtte sitte på kanten av barnesetet til den lille ungen, med rompa skvisa inn mot vinduet. Smart!
Her er min flinke bror Erlend i full gang med å isolere. Eg blei skikkelig overraska når eg kom fra jobb den lørdagen. Plutselig var de nesten ferdige å isolere første lag på stuen og i full gang med å lekte ut til kryss isolering. Herligt! Det hadde nok noge me å gjer at Hanne og var med å hjalp te:)
Her er de i full gang med å lekte ut.

 Stakkar Semming holdt på å lage vegg for å skille av det kalde loftet mot det varme loftet. For å sei det sånn; med 30 grader ute og null isolasjon i taket for å holde huset kjølig, så var det nærmest ulevelig oppe under taket. Men ting må gjøres. Flinke mannen som står på:) Eg og fekk gleden av å være med å sette opp asfaltplater på utsida siden eg var så liten at eg kom lengre ut på raftene for å skru. Ein lite hyggelig opplevelse.

 Her er cateringfirmaet vårt: Mamma Fosse. Ho er gull verd som komme med lapskaus og pannekaker til dessert. Det sette sultne og varme,kløende rockwol gjengen pris på:)
Nesten heile familien stilte opp denne lørdagen, lillebror Atle og Erlend, Hanne, far og mor. Tusen takk alle sammen, sette utrolig pris på det! Døra er alltid åpen...hehe;)Her er alle vannrette sperrer på plass. Nå gjelde det å få på plass alt småplukket, de loddrette sperrene. Kjenne det blir ein kjekke oppgave...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar