søndag 23. september 2012

Du skal holde hviledagen hellig.....Ja trur du. Men det skjer ikke i Myrveien. Mens du har bruk dagen på ligge fyllesjuk eller hatt "skal vi danse" maraton ,er det tydlige fotspor etter stor aktivitet i Myrveien.

 

Ja hva har skjedd her da?
Hva har denne møkkete, svette og slitne karen gjort med disse "old school" verktøyene?


Jo det er nemlig det tekniske rommet i kjelleren som måtte til pers i dag. Dere som har fulgt med oss fra starten husker rommet som vaske rom og da så det slik ut. Bildet to er etter ei go pikke økt for lenge tilbake (kan leses om det her)

Så etter i dag med maaaaaange turer opp og ned den utvendig kjeller trappa med min lille sorte bøtte så det slik ut på utsiden

(ohh no, blomsterbedet til Bente)

Er nok mange gode turer opp og ned kjellertrappa igjen og sikkert 3- 4 tilhengerlass til før vi er ferdige med å bære alt ut. Og då begynner det kjekke med å bære inn igjen;)

Etter endt arbeidsøkt ble resultatet slik som på bilde under. Som dere ser på det laveste nivået er det samla seg litt vann. Det får me ordna når me i byggetrinn 15 får drenert rundt huset;) I mellomtiden skal vi først skjære av 5 cm på sålen som er inntil veggen for å få litt mer takhøyde. Så skal vi fylle i litt pukk, isolere og så legge armering, vannbåren varme og så støype oppå. Så til slutt skal flisene på som vi kjøpte for 500;) Godt me flisekupp, fine var de og!


Så viss du har brukt søndagen til å henge foran facebook eller ligge fyllesjuk på sofaen kan du angre, se kor mye du kunne fått utretta. Og tenk på de musklene du kunne fått!!!  Bare til å ta kontakt så kan dere joine Myrveien fitness senter helt gratis, uten bindingstid, og uten glamour presset som er på de fleste ande senter;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar