lørdag 22. september 2012

Kjøkkendrømmer realiseres....

Nå er kjøkkenet endelig designet og kommet ned på papiret. Etter tre møter var vi så fornøyd at vi har nå bestilt og betalt det. Kjøkkenet kommer trillene til oss siste uka i november, så da er vi forhåpentligvis klar når det kommer
Valg av leverandør falt på Kvik. Mye for det jeg hadde Kvik kjøkken i min gamle leilighet. Jeg var kjempe fornøyd med kvalitet og servicen vi får og har fått hos Kvik
 
Kjøkkenet vi valgte heter Sera. Det er et svart eike kjøkken med struktur. Benke plata er i laminat og er en imitasjon av betong med aluminiumskant. Vi har og valgt en underlimt sort kompositt vask. Kjøkkenet avsluttes mot gulvet med sokkel list som også er i aluminumsfarge.
Vi  vurderte flere typer benkeplater, blant heltre eik (de hadde et dødsbra kjøkken utstilt hos Kvik Stavanger med en slik plate). Etter å ha snugla gjennom det jeg antar er hele internettet, slo vi fra oss det pga vedlikeholdet. Ei heltre benkeplate må oljes ca hvert halv år for å bevare det flotte utsendet. Men det som gjorde at vi valgte bort heltre er ømfintligheten mot fukt. Fukt setter fort merker på heltre.  
Vi kikket og på å få laget benkeplate i betong, men bakdelen med dette er det samme som med heltre. Men betong er også ømfintlig mot slag og tar fort skader som er vansklig å reparere. Benkeplate i stein var aldri et alternativ pga prisen, så da satt vi igjen med laminat. 


 
På kjøkkenet har vi også plukket ut litt annet snacks også.
Vi får to stykk Evoline stikk kontakter ned felt i kjøkken benken.

Også blir det Blanco eloscope som kjøkken kran
Kronen på verket eller stjernen;).
Eico Star
Dette er ei avtekks vifte med kullfilter, slik at luften resirkulering. 
Å få tak i denne har vært en litt større jobb en ønskelig. Vi hadde blant annet en bom tur til Danmark for å hente denne. Men lager feil førte til at den aldri fantes på lager hos leverandør. Leverandøren sørga heldigvis for at me skal få vifta fraktfritt levert. Nå venter vi bare på at denne skal komme i posten fra det store utlandet.

1 kommentar:

  1. Kjøkkenet komme t å ble kjempe fint, digge avtrekks viftå dokkars då! LIKE!! Me e akkurat ferdige md kjøkkenet, nå mangle me bare flisene øve benken:)

    SvarSlett