søndag 1. mars 2015

Her bor sjarmøren

"Deadlinen sitt rom" var arbeidstittelen på dette rommet. Navnet kommer av at Luka sin termin ble deadlinen for å klare komme seg inn i huset. Og det var jo helt klart at som ny verdens borger i et nyrenovert hus måtte han fått sitt helt nytt eget rom.

 Rommet var jo helt klart en design perle når vi overtok huset:


I dette rommet har Bente hatt full kunstnerisk frihet.
Bente tok ansvar med å maskere opp hver eneste en stjerne.  Alle stjernene ble da malt den samme blå fargen som veggen. Før de ble malt hvite som du ser her. Dette er et triks for å unngå gjennom blødning av maling under maskeringa. Da blir det skarpe og herlig rene linjer

Litt pynt må jo raglefanten ha. Også avstøpninger av de første små føttene og hendene til neste arvtakere av renoverte Myrveien.

.

Teppet har Bente hekla av tjukt Zpaghetti garn, pleddet har oldemor til Luka hekla. Sengekanten har Bente sydd selv av stoff fra Stoff og Stil. Oppskrift ligg på nettsidene til Stoff og Stil.
Kommoden er det bytta handtak på og malt kvit. Den hadde Bente som nattbord da ho var lita.  Dynetrekket er fra Stokke.Elefanten er fra Zebra og traktor matboksen fra Blafre. Luka glede seg til han skal bruke den i barnehagen;)  Kofferten og matveska med rennebil på hadde Bente da ho var lita.
Vimplene har Bente sydd og festa på hamptau.
'


Garderobeskap fra Ikea. Putene har Bente sydd. Innmaten til puta på benken er kjøpt på Fretex til ein billig penge. Innmaten til sitteputa og stoff er kjøpt på Stoff og Stil.
Bokstavene i vinduet er kjøpt på Panduro og malte grå og kledd med scrappe ark.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar