onsdag 27. november 2013

Bad fra scratch

Nå når me begynner å nærme oss å få ferdig dette huset vårt er det litt merkelig å se på slike bilder som dette. Dette viser da vi hadde reve alt ned til grunna og var på vei til å bygge det opp igjen. Før så var det eit skap som hang over trappeoppgangen og veggen var trukke litt ut over trappa. Dette drog me litt lengre inn slik at trappa ble åpnere.
Her har me lagt impregnert sponflater på badegulvet og lagt i mer bærebjelker for å tåle vekta av støp og fliselagt bad.
Isolering på G..

Ett lag OSB plater...og ett stk støpt bad med vannbåren varmerør nedlagt.

Et lag gips..Her har rørlegger montert boksene til dusj og dusjarmatur. Sluken er og støpt nedi.

Her ser dere dusj boksene fra baksida. Dette vender ut mot gangen. Vi har smørt membran rundt boksene og lagt eit dreneringsrør ned i kjelleren slik at vi kan oppdage viss det blir lekkasje.

Her er skittentøys sjakta mi fellt ned i gulvet. Den skal gjømmes inni eit skap. Me vurderte i startfasen å gjøre fliselegging og slikt selv, men me er glade nå for at vi bestillte Waldeland og Dubland til å ta seg av det arbeidet. Ein av dei får handtverkerfirmaene som vi har vært borti som faktisk komme på tida og holder det dei lover.
Fortsettelse følger....;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar