lørdag 30. november 2013

Bad del 2

Våtsonene er blitt membran lagt

Her er sluken vi skal ha, Jotus Purus Line. Det skal legges ein bit av corian plata vi skal ha på dusjgulvet oppi sluken. Slik at den blir omtrent skjult.

Her har de såvidt begynt med fliselegginga. Me skal ha hvite fliser på to vegger og grå fliser på dusjvegg og dovegg. De grå flisene er fra Flisekompaniet og heter Provenza reuse concrete malta grey.

På denne veggen skal vi ha dobbel vask fra Kvik og resten av baderomsinredningen er også fra Kvik. Vi skal ha to høyskap som egentlig er i kjøkkenserien til Kvik, for å få mest mulig lagringsplass og dybde i skapa. Klessjakta som går ned i kjelleren skal skjules bak den eine døra i høyskapet.
Vi har spotter i taket, men skal også ha lys på sidene av speilen for å få god belysning. Har hørt det er meir fordelaktig med sidebelysning enn toppbelysning ved eit speil.


I dusjsonen er der 15x15 fliser, mens det i resten av rommet er 30x60 fliser.

Ting begynne å ta form. I den åpningen som ses på siden av dokassen skal vi ha eit frosta vindusfelt for å få inn lyset som kommer inn i trappeoppgangen.

Nå gjenstår bare fliselegging av gulv, legge ned corianplata, utforing og lister i vindu, montere dusjdører og vanlig dør, baderomsinredning og siste del av rørleggerarbeidet....snart ferdig;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar