torsdag 14. november 2013

Kjøkken del 2

 Her er litt bling bilder fra kjøkkenet. Me har valgt ei kjøkkenvifte fra Eico som bruker kullfilter for å rense. Den ser ut som ei prismekrone, og det kan me like;) Den praktiske delen av deg tenke vel kanskje: Uff så lite hygienisk! Men ikkje fortvil, me har tenkt på alt: Prismene kan tas av og vaskes i oppvaskmaskinen;)


 For å lyse opp litt under kjøkkenbenken og matche kjøkkenvifta så valgte me noen avlange mosaikkfliser fra Keramikk og Flis. De er det og litt bling i;) Veldig fint med spottene under kjøkkenskapa som lyser opp glitteret i flisene.


 Glede meg til å ta disse hjørneskapa i bruk. Skal bli herlig å sleppe å halveis krype inn i skapet for å få tak i ei gryte:)


Ein liten sneek peek av korleis gangen blir....

2 kommentarer:

 1. Så fint dere har det! Jeg har (dessverre) også forelsket meg i den fantastiske kjøkkenviften. Slik jeg snublet over bloggen din. Er dere fornøyd med den? Hvordan er støynivået? Får den unna all matosen? Er litt skeptisk siden den bare har kullfilter. Hadde egentlig foretrukket en avtrekksvifte. Kullfilter trekker jo ikke ut fuktigheten. Er dere plaget med det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heim takk for det:) Ja vifta er eit syn:)
   Vi er veldig fornøyd med vifta. Den kan justeres på forskjellige nivåer. den bråker jo litt på det kraftigste nivået, men ikkje noe meir enn andre vifter. Syns den tar greit matosen, kanskje litt mindre enn ei vanlig vifte. Men vi har ventilasjonsanlegg som vi skrur opp ekstra viss vi feks skal lage bacon. Fuktighet har me ikkje lagt noe merke til.
   Vi kjøpte vifta på internett fra Danmark.

   Slett