torsdag 12. desember 2013

Bad del 3


Då har me endelig fått borra de 16 flotte hulla på flisene våre på badet for å montere dusjdørene. Vi endte opp med å bruke et diamantborr for å starte hulla, deretter borra vi videre med granittborr. Brukte 5 borr på 16 hull. Den eine satt med ei trykksprøyte med vann og sprøyta vann på hullet mens den andre satt å borra i sakte hastighet. Brukte 15 min pr hull. Tror nok det blir liming viss det skal opp noe mer på veggene på badet;)

Dusjen er fra Hans Grohe, Raindance Rainfall. Den er fullbooka for prøveturer de neste 15 helgene;)

Toaletter er fra Porsgrund og heter Seven D. Doknappen er ikkje montert ennå, blir spennende å se kossen den komme til å fungere. Eineste ulempen er vel med strømbrudd;) Men då er det godt me har toalett i kjelleren og.


 Gode dype skap som rommer mye. Dei er fra kjøkkenkolleksjonen til Kvik. Kan aldri få nok oppbevaring. Vasken og vaskeskapet er fra badekolleksjonen til Kvik.Rørleggerne har ikkje fått montert armaturen på veggen ennå. Glede oss til det og er på plass. Under vasken er det og montert led belysning for litt stemmings effekt. Bilde kommer senere.


Skittentøysjakta er gjemt inni det eine skapet. Blir herligt å bli kvitt alle klærne som hoper seg opp på badet.

 Me må nok investere i litt meir av de uttrekkbare hyllene. Semming glede seg til å ta i bruk den eine hylla si....resten blir til meg..hehe;)
 Her er corian plata lagt ned med innfelt sluk. Skal bli herligt å slippe å stå oppi sluken når me dusje. Det var litt nervepirrende når de sko begynne å fliselegge rundt corianplata i og med det var to forskjellige firma som laga corianplata og la fliser. Men til vår glede så gjekk ting ganske smertefritt, for ein gongs skyld;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar