mandag 29. desember 2014

Helt ferdig bad!

 
Et lite tilbakeblikk på våres fantastiske bad. Det ble vel aldri tatt så mye bilder av det. Det til venstre har vi tatt selv og det til høyre er hentet fra finn annonsen.  Dere som har fulgt oss en stund vet jo at det har skjedd masse med badet. Så nå er vel på tide å vise dere det helt ferdig resultat.

Først ut er doen en Porsgrund Seven D Image med tilhørende lokk med soft close. Betjeningspanelet Sigma 80 er fra Geberit pga at vi skulle ha dette betjeningspanelet måtte vi også ha duofix sigma sisterne fra Geberit, da denne er beregnet på alt elektrisk tilbehør som kan leveres til doer. 
Vi ønsket også å få inn mye lys på badet, men vi syntes kanskje for vår del at glassbyggerstein er oppbrukt. Så da ble det et helt frostet glass panel. Glasset ligger jevnt med flisene og er fuget inn, mens på utsia er det lista og laget spesial tilpassende hvite blekk som utforinger


Her kommer det noen stemmings bilderInnebyggde kraner fra Villeroy & Boch, vask og innredning er fra Kvik. Høyskapene er faktisk kjøkken skap da, baderoms skap ikke var dype nok for vår del.


Fancy fancy alert, vasken måtte selvsagt ha innebygget ledstripe. Faktisk genial nattbelysning og belysning til skuff.

Og til sist men absolut ikke minst: Bilde av dusjen vår. Dusjen er HG Raindance Rainfall, med elektronisk styring, samt en handdusj som var veldig god å ha når vi fekk problemer med dusjen. Men heldigvis ordnet selger og leverandør opp i saken.


Blanke og fine flater :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar