mandag 2. juli 2012

Bare huset igjen

 Etter mye pakking, rydding, bæring, vasking så var leiligheten endelig klar til å skifte eier. Så nå er me bare eiere av eit hus. Eit flott ett;)  Sofaen klarte me heldigvis å få ut uten å slå hull i veggen som me måtte gjer når me kjøpte han;)
 Så nå kan me fokusere på huset, og bare huset. Skal bli godt. Siden me ikkje hadde tenkt å pusse opp heile første etasje i begynnelsen, så hadde me lagra masse av eskene opp på det eine soverommet. Men når me nå skal rive alt så måtte det ned i kjelleren. Så på søndag gjekk eg i skytteltrafikk opp og ned, opp og ned og opp og ned.....denne flotte trappa vår. Så nå er soverommet og klar til å rives
 Glede meg te denne trappa blir svingtrapp!
 Nå står alt her nede og kose seg.
 Semming har pikka opp heile vaskeromsgulvet. Me skal flytte sluken som var i det eine hjørnet slik at den heller ligge i midten av rommet. Då kan me ha litt meir ting langs veggene. Me skal skifte ut pukken, og når me lage nytt gulv skal me gjer sånn at gulvet blir 5 cm lågere enn det det opprinnelig var siden det er litt lågt under taket i kjelleren. Me skal og legge isolasjon og armering før me støype nytt gulv. Me har vært å kjøpt nogen fine grå fliser å legge på gulvet før sikringskap, ventilasjon og diverse komme på plass. 500.- for flisene til vaskerommsgulvet syns eg var ein god pris;)
 Døra har og blitt tatt vekk og skal erstattes da det bare var ein dørlem. Veggen skal mest sannsynlig ned siden det er ein mursteinsvegg, så me får bygd opp ein skikkelige i tre.
Her har eg begynt å ta ned speilet og skuffene som hang på veggen. De har hengt der ganske så lenge:) Skal bli herlig å endelig se litt fremgang i huset igjen etter ein periodes ventetid, sjølv om det blir mye riving igjen før me kan bygge det opp. Denne uka sko me visst få vinduene og, så skal bli spennende å se de og se koss huset forandre seg når de komme inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar