søndag 15. juli 2012

Vindus utskiftning

Då var dagen komt til at me faktisk ska få lov te å bygge opp litt igjen. Herligt! Me var knallklar til å bytte ut det overmalte og råtna vinduet med eit flunkende nytt vindu med aluminiumsbeslag. Å aldri måtte male vindu komme te å bli good:) Me var litt spente på om me kom te å klare å montere vindua selv, men med litt telefon assistanse fra søskenbarn Espen som er byggmester på Stensland og Byberg, så gjekk det kjempe bra.
Då var det gamle tatt ut, veldig proff med sugepropper;)

Nytt vindu satt fint i:) Kjekt!
Her er det riving av jentesoverommet sitt klesskap. Det må vekk og så skal me flytte veggen litt inn så me får plass te ei vinkeltrapp. Har hørt rykter om at det har blitt kommentert at rumpa til Semming ofte blir avbilda på bloggen så her har eg tatt eit bilde av framsida og;)

Bente in action, får trimma litt opp og ned trappa.
Her kan dåkk vel gjerne se at me har reve ned skapa på gutte soverommet og jentesoverommet. Knall blått og rosa;)

Me var så heldige at me fekk hjelp av Elin "Muscle girl" Fosse til å rive tak på soverommet. Då var det først opp på kryploftet og jekka opp gulvplanker. Kan godt sei at det var steaming hot oppe under taket. Varme, bare armer og glava var ein god kombo, klø klø klø;) Det kjekkeste var når me hadde løsna litt stendere i gulvet og bare kunne holde oss fast i sperrene og kunne dundre løs med beina sånn at taket føk ned. Power!

3 kommentarer:

 1. Hallais! I dag va eg og Ivar utenfor huset i myveien 11, men i dag hadde byggefolkå tatt helg ;)

  SvarSlett
 2. Må bare da sitere noen klokke ord: Den syvende dagen hvilte Gud
  Veldig synd vi ikke var der, håper dere vil komme på besøk igjen en gang.

  SvarSlett
 3. Hehe, ja d e viktig md ein kvil og :) me komme igjen ein aen gong vett du, me gir kje opp så lett ;)

  SvarSlett