onsdag 18. juli 2012

TransporTor

Ild dåpen til TransporTor ble tidligere en forventet, vi stakk en tur til IVAR i dag allerede vi.

 Som du kan se ut av bildene ble det et lite lass. Nei da, er ikke overlasta vi har forsatt fra hjula på bakken;) Bilen funka utrolig godt, den er faktisk så dø å kjøre at merket ingen forskjell på fullt lass eller tomt lass.

På IVAR var det en super hygglig sommervikar, som faktisk hjalp med med å bære ut av bilen. Det er ikke hverdagskost men en slik service der borte. Øhhhhh jeg har vel aldri opplevd slik sevice der.

En aldri så liten NOTE til folk som er der borte for å kaste søppel, KAN DU IKKE Å KJØRE MED HENGER SÅ LA VÆR. Et bud når du skal på slike steder er faktisk at du kan rygge deg inntil søppel konteineren.
 Etter som TransporTor var så snill og hjelpsom fikk den et nytt luftfilter som lønn for strevet. Ja det var på tide det. Også på Romnes var det en kjempeservice når jeg var å handla litt snacks til TransporTor. Men det er det alltid der borte.
Til dere som ønsker innredning til VW transporter type hjemmesnekkra er det bare komme og hent. På fredag finner du den også hos IVAR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar