onsdag 24. april 2013

Sponing på G Endelig har me fått plata taka i stue, kjøkken og master bedrom. Så det er det i gang med å legge spon på veggene. Herlig! Masse deilig spon som ligge å vente på å bli smelt opp på veggen. Då har me leid inn ekspert hjelp: Platemester Pappa Fosse:)
 Yeeei, første plata i stua.
 Vips, heile den låge stuen ferdig spona.


 Pappa Fosse står å meditere over koss me skal løyse platene over vinduet. Greit å ha med ein som gjer tenke arbeidet, så kan eg gjer det letta;) Så han har blitt sjef over å sage ut hulla til boksene så kan eg bruke dykksaga til å justere platene i høyde og bredde.
 Fine utforingane i stuevindua

 Til og med komt eit stykke oppover kjøkkenveggen. den siste plata der er eg glad eg slapp å lage. Tre hull på forskjellige høyder samt den går både oppfor og nedfor vinduet. Men eg må sei Pappa Fosse har skills, for den passa på første forsøk:)


 Sjå som han koser seg med å sette opp sponplater på soverommet:) Me er vartfall evig takknemlig for at han vil være med.
Me bor jo hjemme i Hålandsmarka nå, så han seie at viss han ikkje blir med å hjelpe så flytte me jo aldri ut;)

Nå har me snart lagt spon på heile soverommet. Me mangle bare den eine vindusveggen for der må me vente på nogen lister til verandadøra.

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett