søndag 14. april 2013

Operasjon: Gipsing av tak.

Det har vært litt stille på bloggen i det siste. Men eg tror alle skjønner kvifor: Me har pussa opp;)
Påsken var ein kjærkommen pause fra den vanlige jobben vår slik at me kunne konsentrere oss om å jobbe i huset. Det blei ikkje mye ferie for vår del, men utrolig tilfredstillende å få gjort så mye i huset.

 Erlend var så grei å kom å fiksa siste eletriske i taket slik at vi kunne plate taket i påsken. Vi kjøpte jo 30 gipsplater og var veldig klar for å gasse på med taket i stuen og kjøkkenet.
 Gipsheisen blei flittig brukt. Veit ikkje kva me skulle ha gjort uten den. Me hadde nok blitt ganske så gode uvenner då;)

 Me tok ein Grottenveien vri på gipsen, og saga gipsen på bordsaga. Kan sei eg var ganske så flau når me stod ute og saga gipsen og den kvite skya stod rundt hode vårt;) Men til vårt forsvar så blei det anbefalt av byggmesteren som me konferere med for å få beinest mulig kant opp mot skråtaket.
Gjennom heile oppussingen har me måtta justere og finslipe på ting me har gjort for de gjerne ikkje passe med første forsøk. Eg grua meg te me skulle begynne på de siste remsene med plater opp mot skråtaket. Såg for meg at me måtte streve lenge for å få det bra til. Men til alt hell så smatt platene på plass akkurat sånn som me ville. Godt me har flaks....erhmmm...skills;)
 


 Voila! Så utrolig herlig å se eit kvitt tak i stedet for eit virvar av rør, plastikk, rockwool og  fuktsperreteip.
 Men sjølv om me jobba fra tidlig morgen til seine kveld så visste me å kose oss med mye god mat og grillings:)2 kommentarer:

 1. Stiligt:)

  Hjelpe på å få opp gipsen ja, bler jo et heilt aent rom med ein gong:)

  Stå på:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, utrolig ka det gjer med gips både på pågangsmotet og romfølelsen:)

   Slett